Kokemäenjoella perhostelemassa

with Ei kommentteja

Keväällä herännyt ajatus tehdä lyhyt kalastusvideo Kokemäenjoella konkretisoitui syksyllä. Kameran takana hääri visuaalinen velho Pete-Jukka Rinteelä Mainostoimisto PJG:stä. Kalastaminen nyt ei sitten mitään taitoja vaadikaan eli täydet propsit tästä lähtee kyllä Rinteelälle!

Kokemäenjoella syksy 2017 oli loistavaa aikaa. Kalaa nousi jokeen todella paljon. Voimalatoksen alapuoli oli hyppyjä täynnä iltaisin kun patoluukut menivät kiinni. Lohia ja meritaimenia saatiin joelta paljon niin soutamalla kuin myös rannalta. Lokakuun alun sateiden johdosta syyskauden kalastukseen, ainakin rantamiehille, kuten minä, tuli useamman viikon tauko ja aika näyttää oliko kausi 2017 Kokemäenjoen osalta tässä. Paljolti tämä seikka on kiinni sateiden määrästä.

Kasvaneiden saaliiden kautta on edelleen todella murheellista ettei vaelluskaloilla ole varteenotettavia lisääntymisalueita ennen Harjavallan patoa kuin nimeksi muutamissa reunavirtojen kohdissa…..

Follow Tuukka Degerman:

Kalastajana vuodesta 1987 - 4-vuotias. Perhokalastajana vuodesta 2008 - 24-vuotias

Latest posts from

Leave a Reply